Buurthuis Oud Overdie

Welkom bij Buurthuis Oud-Overdie

Beste Bezoeker,

Buurthuis Oud Overdie is verminderd open door de maatregelen van de overheid en de RIVM. Dit houdt in dat ALLE ACTIVITEITEN in ieder geval tot 10 februari 2021 geannuleerd zijn.
Heeft u ergens hulp bij nodig of een vraag?  Wij zijn aanwezig/bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 – 14:00uur op 072-5403388.

U kunt een afspraak maken om bij ons langs te komen via ons contactformulier.

De huiskamer blijft wel geopend voor de kinderen van de wijk. #Coronavirus !!!

Compliment- en wenskaartactie

De feestdagen zijn inmiddels voorbij en 2021 is begonnen. We zijn door de coronamaatregelen nog steeds beperkt in onze sociale contacten. Extra reden om naar elkaar om te kijken. Om inwoners van Alkmaar hierbij te ondersteunen, heeft de Alkmaarse Coalitie Tegen Eenzaamheid kaarten gemaakt om een wens of compliment naar elkaar uit te spreken. Deze kaarten worden de komende tijd verspreid bij onder meer supermarkten, huisartsen en drogisterijen.

Wethouder Robert te Beest: ‘Hoe leuk zou het zijn als wij allen deze kaarten invullen en aan voor ons belangrijke personen geven. Immers, het omzien naar elkaar is nu extra nodig. Zeker ook als antwoord op Blue Monday op 18 januari 2021. Samen kunnen we eenzaamheid terugdringen!’