Buurthuis Oud Overdie

Welkom bij Buurthuis Oud-Overdie

HOERA!!!     We mogen weer open….

Langzamerhand zijn we de activiteiten weer aan het opstarten en nieuwe aan het uitwerken. Alle met inachtneming van de maatregelen van het RIVM.

Op maandagmiddag, om 13:00uur kan er geklaverjast worden, in samenwerking met de senioren vereniging. Geen Lid?
Geen probleem. Iedereen is van harte welkom. Aan deze activiteit zitten kosten verbonden.

Dinsdagochtend, om 10:00uur zijn er dames met handwerk aan de koffietafel de mooiste creaties aan het maken.

Woensdagmiddag, om 13:15uur is er een gezellige senioren bingo, iedereen is van harte welkom. Aan deze activiteit zitten kosten verbonden.

Donderdagochtend, om 9:30uur, zijn de koffietafelgesprekken. Onder het genot van een bakje koffie gezellig met de buren de week door spreken.

Na de zomervakantie zullen de vrijdagavond Bingo en het Eet(buurt)huys weer opgestart worden.

Ook willen we wat leuke oude en nieuwe activiteiten leven inblazen. Zo willen we weer disco’s gaan organiseren voor de jeugd, en zijn we druk met diverse projecten, hier volgt zo snel mogelijk meer nieuws over.

De buurtrommelmarkt zal ook weer georganiseerd worden. De organisatie is in volle gang. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Houd onze site of facebook in de gaten voor het verdere programma.
www.facebook.com/buurthuisoudoverdie

 

Compliment- en wenskaartactie

Door de heftigheid van het Covid-19 virus zijn we door alle coronamaatregelen nog steeds beperkt in onze sociale contacten. Extra reden om naar elkaar om te kijken. Om inwoners van Alkmaar hierbij te ondersteunen, heeft de Alkmaarse Coalitie Tegen Eenzaamheid kaarten gemaakt om een wens of compliment naar elkaar uit te spreken. Deze kaarten worden de komende tijd verspreid bij onder meer supermarkten, huisartsen en drogisterijen.

Wethouder Robert te Beest: ‘Hoe leuk zou het zijn als wij allen deze kaarten invullen en aan voor ons belangrijke personen geven. Immers, het omzien naar elkaar is nu extra nodig. Zeker ook als antwoord op Blue Monday op 18 januari 2021. Samen kunnen we eenzaamheid terugdringen!’

De wenskaarten zijn onder andere af te halen in ons Buurthuis.