Buurthuis Oud Overdie

Contact

Hoe kunt u ons bereiken?

Dat kan op heel veel manieren. Vul ons contactformulier in of mail naar info@buurthuisoudoverdie.nl. U kunt ons ook bellen op (072) – 540 33 88.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 9:00 tot 12:00uur.

Buiten openingstijden en op vrijdag, zaterdag- en zondag zijn we alleen open tijdens evenementen of activiteiten.

Hier vindt u ons

Openbaar vervoer – Neem vanaf centraal station  bus 8 of 163 en stap uit bij bushalte Spieghelstraat. Vanaf daar is het nog ongeveer 2 minuten lopen naar het buurthuis. Voor de route kunt u de plattegrond gebruiken.

Auto – Auto – Neem vanaf de A9 afrit Ring Alkmaar naar de N9 richting Heiloo/Den Helder/Centrum. Ga op het Verkeersplein Kooimeer rechtdoor richting de Vondelstraat. Sla na 1,5km rechtsaf naar de Hooftstraat (dit is na snackbar “Kwalitaria”). Sla aan het einde rechtsaf naar de Spieghelstraat en vervolgens linksaf naar de Coornhertkade. Na 100 meter bevindt het buurthuis zich aan uw rechterhand.

Parkeren – U kunt parkeren in de 3 parkeervakken naast het buurthuis of in de wijk als daar plaats is.
LET OP: Het Buurthuis bevindt zich in een parkeervergunninghouders gebied. U kunt vrij parkeren op het Cornelis Evertseplein, op 2min loopafstand van het Buurthuis. Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen parkeren op de bezoekersvergunning van het buurthuis tegen een gereduceerd tarief.